Melléképület égett Gyöngyöshalászon 2020. augusztus. 20. 17:12

Melléképület egy része kapott lángra aug. 13-án este Gyöngyöshalász Alkotmány útján.

IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny 2020. augusztus. 19. 18:35

2020. október 3-4-én a Tatai Olimpiai Központban zajlik a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny.

Merre tovább, Magyar Tűzoltó Szövetség? 2020. augusztus. 17. 09:13

A szervezett tűzoltás és a Magyar Tűzoltó Szövetség idén 150 éves. Az elmúlt 150 év jól példázza: az önkéntes tűzoltók és a Magyar Tűzoltó Szövetség sorsa – a nehézségek ellenére, vagy éppen azért – összeforrt. Ezért dolgozunk azon, hogy a Magyar Tűzoltó Szövetség köztestületté váljon, és sokkal hatékonyabban tudja segíteni az önkénteseket hivatásuk gyakorlásában.

MTSZ szakmai nap 2020. augusztus. 12. 15:37

2020. szeptember 19-én 10:00–16:30 között zajlik az a tűzoltó szakmai kiállítás, amely az idei, elmaradt Interschutzra szánt újdonságokat is felvonultat.

Az önkéntes tűzoltót sosem fizetjük meg? 2020. augusztus. 10. 15:27

Ha valaki önkéntes tűzoltóként dolgozik, azért cserébe nem vár el fizetséget. Ám a társadalom alapvető érdeke, hogy megteremtse az önkéntesség alapjait – és a kompenzáció nem csak munkabér formájában lehetséges.

Családi ház égett Mezőtárkányban 2020. augusztus. 06. 11:04

Lángra kapott egy családi ház és az ahhoz épített melléképület tetőszerkezete a Heves megyei Mezőtárkány Bethlen Gábor utcájában.

Kidőlt fákat távolítottak el a tűzoltók 2020. július. 30. 16:03

Július 21-én hét helyen dőlt úttestre, épületre terebélyes fa az elmúlt Heves megyében.

Tűz Gyöngyöshalászon 2020. július. 30. 16:01

A Gyöngyöshalász ÖTE júl. 21-én délelőtt riasztást kapott, miaszerint Gyöngyöshalász és Gyöngyös között tarló lángol.