Tűzoltó szakmai nap Balatonföldváron – szeptember 17-én

2022-07-27 16:49:23

Az idén az Interschutz kiállítást követően, az ott megjelent újdonságok hazai bemutatására is lehetőség nyílik a 2022. szeptember 17-én, immár 6. alkalommal Balatonföldváron a NARO kempingben megrendezendő MTSZ Szakmai Napon. A rendezők minden tűzoltót és a szakmai újdonságok iránt érdeklődőt egész napos programmal és szokás szerint ebéddel várnak.

Érdemes beírni a naptárba szeptember 17-ét és elutazni Balatonföldvárra, ahol 10–16 óra között, az elmúlt évekhez fogható rendezvényt terveznek a szervezők.

• Világújdonságok az Interschutz után
  • Hazai járműparádé
  • Elektromos járművek és eszközök tűzoltása
  • Új kihívások a tetőn – új burkolatok, nap

A tervezett program

• Megnyitó
  • Kiállítás
  • Szakmai bemutatók
  • Pályázati lehetőségek és eredmények bemutatása
  • Létesítményi Tűzoltóságok „Flórián kupa” Országos Tűzoltóversenye
  • Tombola – értékes nyeremények a regisztrációs számmal

A kiállítást megelőző napon, szeptember 16-án a Magyar Tűzoltó Szövetség kibővített (Önkormányzati, Önkéntes, Létesítményi Tagozat) elnökségi ülésére kerül sor. Másnap az MTSZ vezető tisztségviselői, valamint a határontúli tűzoltóságok képviselői is részt vesznek a kiállításon.

A rendezők az ország minden részéből számítanak tűzoltók részvételére, ahol elsősorban a tűzoltás és műszaki mentés szakmai megoldásaira, a speciális mentési technikákra, azok technikai újdonságaira fókuszálnak.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de a zavartalan fogadás és az étkezés biztosítása érdekében regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: mtsz.kiallitas@gmail.com címen a szervezet neve és a létszám megadásával.

Az előzetesen regisztrált érkezők számára a belépéskor regisztrációs lapot adnak, ami egyben ingyenes étkezési és tombola jegyként is szolgál.